Prvi niskotarifni let u maju

Bez autora
Feb 21 2011

Niskobudžetni njemački avioprevoznik Er /Air/ Berlin počeće da leti prema Crnoj Gori 18. maja ove godine. Taj avioprevoznik jednom sedmično će saobraćati između Tivta i njemačkih aerodroma u Hamburgu, Hanoveru, Nirnbergu i Dizeldorfu, a njegovi avionu letjeće i prema Beču. Cijene karata za let u jednom pravcu, prema informacijama sa sajta Er Berlina, kreću se od 141 eura iz Nirnberga do 171 eura iz ostalih njemačkih gradova, kao i iz Beča, dok će za povratnu kartu u maju biti potrebno izdvojiti od 244 do 303 eura. Karte će biti skuplje u ljetnjim mjesecima, kada će se cijena povratnih kretati između 284 eura u junu za let iz Nirnberga do 344 iz ostalih gradova u istom periodu. Najskuplje će biti u septembru kada će karta u jednom pravcu koštati između 211 i 241 eura, odnosno između 494 i 514 eura za povratnu kartu.

Prvi niskotarifni let u majuNiskobudžetni njemački avioprevoznik Er /Air/ Berlin počeće da leti prema Crnoj Gori 18. maja ove godine.

Taj avioprevoznik jednom sedmično će saobraćati između Tivta i njemačkih aerodroma u Hamburgu, Hanoveru, Nirnbergu i Dizeldorfu, a njegovi avionu letjeće i prema Beču.

Cijene karata za let u jednom pravcu, prema informacijama sa sajta Er Berlina, kreću se od 141 eura iz Nirnberga do 171 eura iz ostalih njemačkih gradova, kao i iz Beča, dok će za povratnu kartu u maju biti potrebno izdvojiti od 244 do 303 eura.

Karte će biti skuplje u ljetnjim mjesecima, kada će se cijena povratnih kretati između 284 eura u junu za let iz Nirnberga do 344 iz ostalih gradova u istom periodu. Najskuplje će biti u septembru kada će karta u jednom pravcu koštati između 211 i 241 eura, odnosno između 494 i 514 eura za povratnu kartu.

Letovi koji su zakazani za period od 18. maja do 14. septembra, obavljaće se srijedom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik